Keitä olemme

Me ollaan Monica, Julia ja Rita kolme kiipeilijää, jotka etsivät vastauksia kiipeilymaailmasta ja sen ilmiöistä. Olemme kiipeilyn sanansaattajia, kysymysmestareita ja vastaus hunttereita. Ennen kaikkea haluamme kuitenkin kannustaa kaikkia elämään kiipeilyä juuri niin kuin itse haluaa.

Monica

Maailman matkaaja ja kokemushuntteri, joka viihtyy pääosin kiipeilykengät jalassa ja rinkka selässä – toisin sanoen kiipeilijä, akrobaatti, markkinointipäällikkö ja Scudilo -kiipeilypakun omistaja.

monica@oiskobetaa.fi

Julia

Ikuinen mysteerien selvittäjä, maailman kolkkien kulkija, adrenaliinista huumaantuva ja kokemusten kerääjä – toisin sanoen kiipeilijä, slacklinella tasapainotteleva ikiliikkuja, junnuohjaaja ja liikunta-alan sekatyöläinen.

julia@oiskobetaa.fi

Rita

Tuhansien seikkailujen vangitsija, hetkien arkeologi ja hiekkakiville heittäytyjä – toisin sanoen Fontsua rakastava boulderoija, kulttuurialan duunari, Mowgli-pakulla vaeltaja sekä Väinö-koiran palvelija.

Meistä ei kukaan ole 8A:n kiipeilijä, mutta meitä yhdistää intohimo kiipeilyä kohtaan. Olemme uteliaita ja haalimme tietoa kiipeilymaailmasta. Tieto on kuitenkin tarkoitettu jaettavaksi ja tästä syystä pyöräytimme pystyyn upouuden Suomalaisen kiipeilymedian. Käy lukemassa Oisko Betaa -podcastin syntytarina niin pääset kärryille siitä, mistä kaikki oikein sai alkunsa.