Keitä olemme

Me ollaan Monica ja Julia, kaksi kiipeilijää, jotka etsivät vastauksia kiipeilymaailmasta ja sen ilmiöistä. Olemme kiipeilyn sanansaattajia, kysymysmestareita ja vastaus hunttereita. Päätavoitteenamme on kuitenkin kannustaa kaikkia elämään kiipeilyä juuri niin kuin itse haluaa.

Meistä kumpikaan ei ole 8A:n kiipeilijä, mutta meitä yhdistää intohimo kiipeilyä kohtaan. Olemme uteliaita ja haalimme tietoa kiipeilymaailmasta. Tieto on kuitenkin tarkoitettu jaettavaksi ja tästä syystä pyöräytimme pystyyn tämän kiipeilymedian. Käy lukemassa Oisko Betaa -podcastin syntytarina niin pääset kärryille siitä, mistä kaikki oikein sai alkunsa.

Monica

Maailmanmatkaaja ja kokemushuntteri, joka viihtyy pääosin kiipeilykengät jalassa, rinkka selässä ja aivan nurinkurisissa asennoissa – toisin sanoen kiipeilijä, vaeltaja, akrobaatti ja markkinoinnin moniosaaja.

ig: @vikmanmonica

Julia

Ikuinen mysteerien selvittäjä, maailman kolkkien kulkija, adrenaliinista huumaantuva ja kokemusten kerääjä – toisin sanoen kiipeilijä, slacklinella tasapainotteleva ikiliikkuja, junnuohjaaja ja liikunta-alan sekatyöläinen.

ig: @yoda_climbing