Kumppaniksi

Ratkaisukeskeisyys on kaiken avain. Kaikkeen löytyy varmasti beta, vaikka sitä ei heti keksisikään. Yhdessä löydämme varmasti sopivan ratkaisun tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Oisko Betaa -podcastin ensimmäinen kausi aloitettiin syksyllä 2020. Kiipeilypodcastin yhteydessä perustettiin myös blogi sekä interaktiivisesti toimiva Instagram-kanava, jotka seuraajamme ovat ottaneet hyvin haltuun. Oisko Betaa -kanavien seuraajat ovat kiipeilystä kiinnostuneita miehiä sekä naisia, joiden lajeina on niin boulderointi, trädi-, sportti-, lead- kuin jääkiipeily. Meille on tärkeää keskustella kuuntelijoiden ja kiipeilymaailmaan vaikuttavien vierailijoiden kanssa suomikiipeilyn nykyhetkestä ja tulevaisuudesta, kiipeilyilmiöistä, vastuullisista valinnoista sekä elämästä, jossa kiipeilylle on varattu ainakin se pieni hetki. Toki lisänä on huumoria, naurua ja sekoilua sanoissa. 

Haluatko tehdä yhteistyötä uuden ja nopeasti kasvavan kiipeilymedian kanssa, joka tavoittaa erityisesti suomalaiset kiipeilijät ja kiipeilystä kiinnostuneet kuulijat? Etsitkö kiipeily- ja brändivaikuttajia, jotka voivat aidosti antaa palvelullesi, tuotteellesi tai brändillesi sen ansaitseman huomion? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhteistyöpaketti, jonka sisällössä otetaan huomioon kumppanin toiveet, tavoitteet ja tarpeet. 

Meillä on kokemusta sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta, tapahtumien tuottamisesta, journalismista sekä tietenkin töistä kiipeilyn parissa.


Pääkumppanuus

Pidempiaikainen vaikuttajamarkkinoinnin kampanja. Sisältää koko tuotantokauden yhteistyön hyödyntäen podcastia, blogia ja sosiaalisen median kanavia.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kampanjat eri kanavissa (Instagram, Instagram Stories, Oisko Betaa -blogi).

Podcast

Äänimainos Oisko Betaa-podcastin jaksossa tai kokonaisia podcast-jaksoja teemaasi räätälöitynä.


Jätä yhteydenottopyyntö