Kumppaniksi

Haluatko tehdä yhteistyötä uuden ja nopeasti kasvavan kiipeilymedian kanssa, joka tavoittaa erityisesti suomalaiset kiipeilijät ja kiipeilystä kiinnostuneet kuulijat? Sitten olet löytänyt oikeaan paikkaan! Meille ratkaisukeskeisyys on kaiken avain. Kaikkeen löytyy varmasti se kuuluisa beta, vaikka sitä ei heti keksisikään. Yhdessä löydämme varmasti sopivan ratkaisun tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Oisko Betaa -podcastin ensimmäinen kausi aloitettiin syksyllä 2020. Kiipeilypodcastin yhteydessä perustettiin myös blogi sekä interaktiivisesti toimiva Instagram-kanava, jotka seuraajamme ovat ottaneet hyvin haltuun. Oisko Betaa -kanavien seuraajat ovat kiipeilystä kiinnostuneita miehiä sekä naisia, joiden lajeina on niin boulderointi, trädi-, sportti-, lead- kuin jääkiipeily. Meille on tärkeää keskustella kuuntelijoiden ja kiipeilymaailmaan vaikuttavien vierailijoiden kanssa suomikiipeilyn nykyhetkestä ja tulevaisuudesta, kiipeilyilmiöistä, vastuullisista valinnoista sekä elämästä, jossa kiipeilylle on varattu ainakin se pieni hetki. Toki lisänä on huumoria, naurua ja sekoilua sanoissa. 

Mikäli etsit kiipeily- ja brändivaikuttajia, jotka voivat aidosti antaa palvelullesi, tuotteellesi tai brändillesi sen ansaitseman huomion niin ota yhteyttä! Suunnitellaan yhteistyöpaketti, jonka sisällössä otetaan huomioon kumppanin toiveet, tavoitteet ja tarpeet. Meiltä löytyy kokemusta sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta, tapahtumien tuottamisesta, journalismista sekä tietenkin töistä kiipeilyn parissa.


Mahdollisuudet

Podcast – Kausi

Ole osana tukemassa maamme johtavan kiipeilymedian kehitystä!
Mainitsemme brändisi tai tuotteesi jaksojen alussa ja lopussa.

250e (alv0) / jakso
minimi 5 jaksoa

Podcast – Mainos

Suunnittelemme yhdessä kanssasi mainoksen, joka esitetään valittujen jaksojen puolessa välissä erillisessä osiossa. Kesto n. 1 min.


550e (alv0) / jakso
minimi 2 jaksoa

Podcast – Mix

Yhdistämällä kausikohtaisen ja jaksokohtaisen (mainos) yhteistyön saat parhaan hyödyn irti kampanjasta alennettuun pakettihintaan.


Pakettiale -15% kokonaishinnasta.


Muut mahdollisuudet

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kampanjat eri kanavissa. Instagram yhteistyön hinnat pyörivät 150-300e (+alv) välillä riippuen siitä, onko kyseessä Instagram vai Instagram Stories sisältö. Tarjoamme myös blogiyhteistyötä, jossa hinnat riippuvat yhteistyön laajuudesta ja kestosta.

Pääkumppanuus

Pidempiaikainen vaikuttajamarkkinoinnin kampanja. Sisältää koko tuotantokauden yhteistyön hyödyntäen podcastia, blogia ja sosiaalisen median kanavia. Sisältö ja hinnat neuvotellaan erikseen.


Jätä yhteydenottopyyntö