Mentaaliset haasteet kiipeilyssä ft. Kirsi Kauko

Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Camun kanssa.

Tuoreimmassa jaksossamme keskustelimme KaukoValmennusta pyörittävän Kirsi Kaukon kanssa kiipeilyn mentaalisista haasteista. Jyväskylästä asti saapunut vieraamme haastoi meidät myös pohtimaan omaa kiipeilyämme. Kiipeilyssä on monia yleisiä pelkoja ja mentaalisia haasteita, kuten liidaaminen, bouldereiden toppaaminen, huonot jalkaotteet sekä itsensä ruoskiminen ja sosiaalisen median paineet. Näihin kaikkiin pureuduimme tässä jaksossa.

Kuva: Marko Kauko

Kirsi on itse kiivennyt jo 20v ja nykyään hän valmentaa hyvällä menestyksellä kiipeilijöitä pitkin Suomea. Kirsi on myös voittanut lisäpainoleuanvedossa kaksi kertaa Suomen Mestaruuden ja hänen tikkilistansakin on suorastaan kadehdittava! Vaikein reitti ulkona on 7C+ boulder.

Lisäpainoleuanveto -kilpailut

KaukoValmennusta voi seurata:

Sivuilta löytyy paljon hyviä vinkkejä esimerkiksi jalkatekniikan parantamiseen, erilaisia treenivinkkejä sekä mahtavat ohjeet lämmittelyyn ulkokivillä!

Kirsi vieraili myös hiljattain Lady Beta -podcastissa keskustelemassa jaksossammekin mainitusta ”Huijarisyndroomasta”, käy kuuntelemassa! -> Overcoming Impostor Syndrome –Live Coaching Session w/Kirsi Kauko

Lue myös nämä!

Vastaa